Bagom Qwc

Professionel, påpasselig og miljøvenlig

Qwc tilbyder miljøvenlig vinduespudsning i høj kvalitet til erhvervskunder i Danmark. Vi lægger vægt på en høj faglig standard og strækker os altid for at yde en ekstraordinær god kundeservice. Vi har en overenskomst med 3F, samt eget uddannelsesprogram.

Vi har fokus på miljøet

Høj faglighed og god service er vores vej til tilfredse kunder.

Vi har udviklet vores eget udstyr for at kunne tilbyde markedets mest miljøvenlige service.

15

Medarbejdere

100%

Har vinduespudser-uddannelsen

7

biler
4 hybrid & 1 ren el

35m

Kan vi pudse i højden uden kran

+70%

af vores vand bliver genanvendt

Vi var de første i Danmark med:

Qwc udvikler hele tiden nye mere miljøvenlige og innovative løsninger.

Ultrarent vand

Qwc var de første i Danmark til at bruge ultrarent vand for at fjerne brugen af sæbe helt fra vinduespudsningen.

Teleskopstænger

Vi har udviklet et unikt system til professionel udendørs vinduespudsning, der består af en teleskopstang med en rækkevidde på op til 35 meter. Ofte er der ikke behov for stiger, lifte eller stilladser på grund af den lange rækkevidde.

Vinduespudserskole

Qwc er stolte over at have startet Danmarks eneste vinduespudserskole.

Bagom Qwc

Jack Kimbork, der er manden bag Qwc, har hele 30 års erfaring indenfor vinduespudserfaget. Han har en stor passion for udvikling af nye, bedre og mere bæredygtige vinduespudsermetoder.

Bl.a. var han den første i Danmark til at anvende ultra-rent vand til vinduespudsning i stedet for sæbe, og han har dertil udviklet en teleskopstang til håndtering af pudsning af udvendige vinduesflader, som er mere skånsom for omgivelserne og reducerer behovet for brug af stiger, lifte og stilladser.

Det giver et bedre arbejdsmiljø og klimaaftryk – og en mindre belastning af medarbejderne. Jack Kimbork har også for nylig været med til at stifte en ny brancheorganisation for vinduespudsere for at få synliggjort den særlige faglighed, der ligger på området for vinduespudsning.

Qwc står for Quality Window Cleaning. Det er nemlig kvalitet, god service, fleksibilitet og evnen til at klare selv de mest besværlige opgaver, som Qwc er garant for.

Kringlekrogede slotte, moderne bygninger med store glaspartier – ingen opgave er for svær. Udover vores vinduespudsningservice, rådgiver vi i dag også arkitekter omkring udfordringer med rengøring af glaspartier i moderne bygninger.

Det der driver mig i vinduespudserfaget, er ønsket om hele tiden at gøre tingene bedre. Udvikle og finde på nye innovative løsninger – med anvendelse af den nyeste viden og teknologi. Især er jeg optaget af, hvordan QWC kan bidrage til at mindske klimabelastning og skabe større bæredygtighed, bl.a. med fokus på FN’s verdensmål 6 og 12”.

Qwc direktør Jack Kimbork