QWC

VI LEVERER ALTID ET FLOT OG PROFESSIONELT RESULTAT

VINDUESPUDSER TIL ERHVERV

Vi lægger vægt på en høj faglig standard og strækker os altid ekstra for at yde en ekstraordinær god vinduespolering.

“Vi vender tilbage inden for 15 minutter”

FLEKSIBEL MED TILFREDHEDSGARANTI

Vejret er omskifteligt. Regn, blæst eller sne kan ødelægge vores gode arbejde før næste serviceaftale.

For at gardere jer mod naturens luner, tilbyder vi flere services. I kan vælge mellem flere abonnementer, hvor der er tænkt fleksibilitet ind. Eller I kan løbende tilkalde os akut.

Vi vil levere en upåklagelig service og tilbyder derfor tilfredshedsgaranti. Hvis I imod al forventning er utilfredse med vores service, så kommer vi igen. Sådan holder vi os skarpe hver gang og sikrer, at I altid er tilfredse.

“Vi vender tilbage inden for 15 minutter”

BOOK OS

I STORKØBENHAVN OG OMEGN

Vores professionelle vinduespudsere, sætter en ære i deres håndværk, og yder altid den højeste kvalitet, som er vores kendetegn.

Vi yder service i hele Storkøbenhavn og omegn, og vores priser er altid fair.

Nye områder er altid velkomne – kontakt os, hvis du er i tvivl om hvorvidt vi dækker dit nabolag.

“Vi vender tilbage inden for 15 minutter”

Fremragende

Baseret pa 52 anmeldelser

RENGØRING AF SOLCELLER PÅ TAGET?

Har du solceller, skal du vide, at vi er specialister i rengøring og gerne vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af solskinstimerne.

Støv, alger og skidt på dine solceller reducerer effekten mærkbart. Der er flere vigtige regler at overholde for ikke at skade solcellerne, når de skal renses.

De fleste solcellefabrikanter fraråder brugen af kemi og rengøringsmidler, som kan skade solcellerne. Vi benytter det helt rigtige udstyr og bruger så vidt muligt kun ultra-rent vand til at få dine solceller skinnende rene helt uden kemi.

“Vi vender tilbage inden for 15 minutter”

RAPPELLING, TELESKOP ELLER LIFT – VI KAN POLERE ALLE TYPER GLASPARTIER

Med vores unikke system har vi mulighed for at arbejde i op til 35 meter fra jorden uden brug af stiger. Kræver opgaven, at vi arbejder over vores rækkevidde, rappeller vores team fra tag eller vinduer.

For at passe på miljøet og jeres omgivelser undgår vi så vidt muligt brugen af lifte, som er tidskrævende, kræver plads, forurener mere og belaster underlaget.

Med de forskellige arbejdsmetoder kan vi polere og rengøre selv de sværest tilgængelige glaspartier sikkert, grundigt og hurtigt.

“Vi vender tilbage inden for 15 minutter”

UDENDØRS VINDUESPOLERING

Hos Qwc kan du vælge en vinduesvask, hvor vi kun benytter ultra-rent vand, som blot skal lufttørre. Denne service kan udvides med vask af vinduesrammer.

Du kan også vælge en vinduespudsning, hvor vi indsæber ruderne i Svanemærket sæbe og skviser ruderne efterfølgende med en vinduessvaber. Ligeledes kan den service udvides med vask af vinduesrammerne, som efterfølgende tørres af med en klud.

“Vi vender tilbage inden for 15 minutter”

INDENDØRS VINDUESPOLERING

Det er ikke muligt at vaske vinduerne indvendigt med vores meget lange teleskopstænger og vaskeanlæg.

Derfor tilbyder vi vinduespudsning indenfor, hvor vi indsæber ruderne i ultra-rent vand og Svanemærket sæbe, som efterfølgende skvises* væk med en svaber.

*At skvise betyder, at vinduespudseren skraber vandet væk med en vinduessvaber.

“Vi vender tilbage inden for 15 minutter”

Du finder os i dette område

Holbæk

Roskilde

Ørestaden

Nordsjælland

Frederiksberg

København

Vi har et tilbud klar indenfor 15 min