Hvorfor Qwc?

Det er en selvfølge for os at tage hånd om vores medarbejderes trivsel og sikkerhed. Vi overholder naturligvis arbejdsmiljøloven og yderligere tegnet en overenskomst med 3F. Dertil er vi den eneste vinduespudser i Danmark med udannelse. Faglighed betyder så meget for os, at vi har Danmarks eneste vinduespudserskole, hvilket også medvirker, at vi har det mest faglige personale i branchen.

Vinduespudsning er et fysisk krævende håndværk, og vi uddanner derfor vores medarbejdere løbende i teknikker, der forbedrer deres arbejdsstillinger, minimerer arbejdsskader og øger deres komfort.

Qwc er Danmarks mest miljørigtige vinduespudser, og vi går altid i front med de mest innovative og miljørigtige løsninger.

  • Qwc bruger ultrarent vand der ikke er tilsat sæbe eller andre kemikalier. Ultrarent vand er den reneste og mest miljøvenlige metode til at pudse og/eller vaske vinduer. Ud over miljøhensynet, er det rensede vand også med til at sikre helt rene vinduer uden løbere, kalkstriber og sæbehinder.
  • Vi har vores eget vandanlæg i vores biler, hvilket gør at vi genanvender minimum 70% af det vand vi bruger, når vi pudser vinduer.
  • Dertil bruges teleskopstænger der kan nå 35m i højden uden brug af lift, hvilket skåner miljøet samt underlaget.
  • Over halvdelen af Qwc’s firmabiler er hybrid eller ren el. Dertil bliver de fleste kilometer kørt med to medarbejdere i bilen.
  • Vores arbejdstøj er af 100% genbrugsmaterialer og er primært lavet af brugt fiskergarn.
  • Hvis det ultrarene vand ikke er tilstrækkeligt benyttes der svanemærkede rengøringsmidler.

Vi tilbyder professionel vinduespudsning, som I bliver tilfredse med. For at sikre netop det, laver vi selvkontrol på vores aftale. Vores erfarne og dygtige vinduespudsere er fleksible og imødekommende. Naturligvis løser de opgaven diskret, så du og dine kollegaer forstyrres mindst muligt.

Vi vil levere en upåklagelig service og tilbyder derfor tilfredshedsgaranti. Hvis I imod al forventning er utilfredse med vores service, så kommer vi igen. Sådan holder vi os skarpe hver gang og sikrer, at I altid er tilfredse.

Dertil passer vi os altid ind efter jeres kalender så det altid er lettest muligt for jer at få rene vinduer.

Med vores unikke system har vi mulighed for at arbejde i op til 35 meter fra jorden uden brug af stiger. Kræver opgaven, at vi arbejder over vores rækkevidde, rappeller vores team fra tag eller vinduer. Med de forskellige arbejdsmetoder kan vi nå selv de sværest tilgængelige glaspartier sikkert, grundigt og hurtigt. Vi er den eneste vinduespudser i Danmark der kan nå selv de sværeste glaspartier.

For at passe på miljøet og jeres omgivelser undgår vi så vidt muligt brugen af lifte, som er tidskrævende, kræver plads, forurener mere og belaster underlaget.

 

Vil du vide mere?

Kontakt os på +45 28 56 28 27 eller udfyld formularen, så ringer vi til dig indenfor 24 timer.