Medarbejdere

Trivsel og sikkerhed

Det er en selvfølge for os at tage hånd om vores medarbejderes trivsel og sikkerhed. Vi overholder naturligvis arbejdsmiljøloven og har yderligere tegnet en overenskomst med 3F. Vinduespudsning er et fysisk krævende håndværk og vi uddanner vores medarbejdere løbende i teknikker, der forbedrer deres arbejdsstillinger, minimerer arbejdsskader og øger deres komfort.Vores medarbejdere uddannes i god kundebetjening og den gode dialog. Alle medarbejdere har en ren straffeattest og er uddannet gennem vores egen vinduespudserskole.

”Jeg bliver simpelthen så glad og varm om hjertet, når vi lykkes med at få en borger på ret køl med fast job og egne tjente penge. Den stolthed, glæde og selvtillid det giver den pågældende, er utrolig motiverende for mig og QWC. Derfor tager vi løbende mod ledige i aktivering og virksomhedspraktik. Fordi vi tror vi kan gøre en forskel og give dem støtte og det afgørende skub mod fast job og selvforsørgelse”.

Qwc COO Jack Kimbork

Vi har fokus på ansvar

QWC ønsker også at påtage sig et socialt ansvar for at inkludere borgere – udenfor eller på kanten af arbejdsmarkedet – ligesom FN’s verdensmål 8 om anstændige job er udmøntet i en overenskomst med 3F. Qwc er en del af vinduespudsernes interesseorganisation som arbejder på at forbedre vilkår og interesse for branchen.