Offentlig

Qwc er Danmarks mest miljørigtige vinduespudser, og vi går altid i front med de mest innovative og miljørigtige løsninger.

 • Qwc bruger ultrarent vand der ikke er tilsat sæbe eller andre kemikalier. Ultrarent vand er den reneste og mest miljøvenlige metode til at pudse eller vaske vinduer. Ud over miljøhensynet, er det rensede vand også med til at sikre helt rene vinduer uden løbere, kalkstriber og sæbehinder.
 
 • Vi har vores eget vandanlæg i vores biler, hvilket gør at vi genanvender minimum 70% af det vand vi bruger når vi pudser vinduer.
 
 • Dertil bruges teleskopstænger der kan nå 35m i højden uden brug af lift, hvilket skåner miljøet samt underlaget.
 
 • Over halvdelen af Qwc’s firmabiler hybrid eller ren el. Dertil bliver de fleste kilometer kørt med to medarbejdere i bilen.
 
 • Vores arbejdstøj er 100% genbrugsmaterialer og er primært lavet af brugt fiskergarn
 
 • Hvis det ultrarene vand ikke er tilstrækkeligt benyttes der svanemærkede rengøringsmidler.

Alle vores medarbejdere er oplært i at udføre egenkontrol på alle opgaver, hvilket inkluderer:

 • Inspektion forud for start af pudsningen.
 • Kontrol af det udførte arbejde og kvalitet efter færdiggørelse.
 • Kontaktperson tages altid med til at inspisere og evaluere det udførte arbejde.
 • Qwc’s ledelse udfører løbende stikprøver.
 • Vi kontakter altid kontaktpersonen 5 dage forud for en pudsningsopgave og fastlægger et tidspunkt.

Alle medarbejdere har bestået vores 12 ugers uddannelsesprogram eller er under uddannelse. Dette sikrer både kvaliteten af arbejdet, der bliver udført, samt et godt arbejdesmiljø, hvor sikkerhed er på højkant. Vi er de eneste i Danmark der har en vinduespudseruddannelse.

Dertil arbejder Qwc aktivt sammen med flere kommuner om aktiveringsprogrammer.

Vinduespudsning er et fysisk krævende håndværk og vi uddanner vores medarbejdere løbende i teknikker, der forbedrer deres arbejdsstillinger, minimerer arbejdsskader og øger medarbejdernes komfort. Vi har derudover tegnet en overenskomst med 3F. Foruden medarbejderens fysiske sikkerhed holder ledelsen løbende dialog med den enkelte medarbejder for at sikre, at medarbejderne trives.

Vores kunder

Vi er stolte over hver og en

Vil du vide mere?

Kontakt os på +45 28 56 28 27 eller udfyld formularen, så ringer vi til dig indenfor 24 timer.

 

Vores metoder

Med vores arbejdsmetoder kan vi nå selv de sværest tilgængelige glaspartier sikkert, grundigt of effektivt.

Rapelling

Hos Qwc er vi eksperter i rapelling. Det betyder også, at vi kan pudse alle facader ligemeget hvor svært det nu må være. Der er altså ikke nogle facader i Danmark, som vi ikke kan pudse.

Teleskopstænger

Vi har udviklet et unikt system til professionel udendørs vinduespudsning, der består af en teleskopstang med en rækkevidde på op til 35 meter. Ofte er der ikke behov for stiger, lifte eller stilladser på grund af den lange rækkevidde.

Lift & gondol

Vi bruger rigtig sjældent lift og gondol, da vores teleskopstænger og rapelling er bedre for miljøet. I få tilfælde skal bygningens gondol dog bruges, og så kan vi selvfølgelig også det!