Vinduespolering af Offentlig bygninger

Qwc pudser og polerer vinduer og glaspartier for flere offentlige institutioner fra Zoologisk Museum til Retten i Horsens

Høj faglighed og en stærk miljøprofil

Mange års erfaring og fokus på at udvikle de bedste metoder har ført til, at vi kan tilbyde en høj kvalitet og de mest miljøvenlige resultater. Vi er ganske enkelt eksperter i at vaske, pudse og polere vinduer og glaspartier.

Lad os tage hånd om jeres glasfacader ude og inde. Vores erfarne og dygtige vinduespudsere er fleksible og imødekommende. Vi undgår så vidt muligt brugen af lifte. Det gør vi af flere grunde. Det er tidskrævende, kræver plads, forurener mere og det kan også belaste underlaget.

Book os

i Storkøbenhavn og omegn

Vores professionelle vinduespudsere, sætter en ære i deres håndværk, og yder altid den højeste kvalitet, som er vores kendetegn.

Vi yder service i hele Storkøbenhavn og omegn, og vores priser er altid fair.

Nye områder er altid velkomne – kontakt os, hvis du er i tvivl om hvorvidt vi dækker dit nabolag.

Vores miljøprofil

Det er ikke uden grund, at vi kan sige, at vi anvender de nyeste og mest miljøvenlige metoder og redskaber.

Vi arbejder så vidt muligt udelukkende med ultra-rent vand, som vi renser i vores egne anlæg i en 6-trins proces.

Siden vi begyndte med ultra-rent vand, har vi været med til at udvikle nogle af de mest effektive filtre. I dag er vi i stand til at anvende helt op til 80 % af det vand, vi renser. Vi bliver ved med at forfine processen, indtil vi er så tæt på 100 % som muligt.

Brugen af ultra-rent vand er den reneste og mest miljøvenlige metode. Når vi vasker bruger vi så vidt muligt kun ultra-rent vand og når vi pudser vinduer og skviser dem, anvender vi også miljøvenlig sæbe.

Kombinationen af varmt vand der er ultra-rent, er yderst effektivt til at fjerne selv de mest genstridige pletter og giver de bedste resultater uden løbere, kalkstriber og sæbehinder.

Samtidig er det så effektivt, at vi både kan minimere vandforbruget og den tid vi bruger på at vaske vinduerne. Det kommer jer til gode, det er nemlig derfor, at vi kan tilbyde jer en god pris for vores miljøvenlige service.

Vores unikke udstyr

Med vores unikke system har vi mulighed for at arbejde i op til 35 meters højde fra jorden uden brug af stiger. Kræver opgaven, at vi arbejder over vores rækkevidde, kan vores team rappelle eller benytte lift.

Vi undgår så vidt muligt brugen af lifte. Det gør vi af flere grunde. Det er tidskrævende, kræver plads, forurener mere og så kan det også belaste underlaget.

Uddannelse

Alle medarbejdere har bestået vores 12 ugers uddannelsesprogram eller er under uddannelse. Dette sikrer både kvaliteten af arbejdet, der bliver udført, samt et godt arbejdesmiljø, hvor sikkerhed er på højkant. Vi er de eneste i Danmark der har en vinduespudseruddannelse.

Dertil arbejder Qwc aktivt sammen med flere kommuner om aktiveringsprogrammer.