Om QWC

Qwc tilbyder en høj faglighed med markedets mest miljøvenlige service. Vores priser er fair, og vi er altid effektive.

Fokus på miljøet

Hos Qwc har vi udviklet vores eget udstyr for at kunne tilbyde markedets mest miljøvenlige service.

Manden bag Qwc, Jack Kimbork, var den første til at anvende ultra-rent i Danmark. Ultra-rent vand er den reneste metode til at pudse eller vaske vinduer. Ud over miljøhensynet, sikrer det rensede vand rene vinduer uden løbere, kalkstriber og sæbehinder.

Ydermere har vi udviklet et unikt system til professionel udendørs vinduespudsning, der består af en teleskopstang med en rækkevidde på op til 35 meter.

Ofte er der ikke behov for stiger, lifte eller stilladser på grund af den lange rækkevidde. Arbejdsmetoden er hurtigere, belaster ikke underlaget, og transport af lifte undgåes.

Book os

i Storkøbenhavn og omegn

Vores professionelle vinduespudsere, sætter en ære i deres håndværk, og yder altid den højeste kvalitet, som er vores kendetegn.

Vi yder service i hele Storkøbenhavn og omegn, og vores priser er altid fair.

Nye områder er altid velkomne – kontakt os, hvis du er i tvivl om hvorvidt vi dækker dit nabolag.

Bagom vores services

Jack Kimbork er manden bag Qwc og han har 30 års erfaring med vinduespudsning i Norge og Danmark. Deriblandt har Jack stor passion for vinduespudserfaget, og for udvikling af nye, bedre og de mest bæredygtige vinduespudsermetoder.

Bl.a. var han den første i Danmark til at anvende ultra-rent vand til vinduespudsning i stedet for sæbe, og han har også udviklet en teleskopstang til håndtering af pudsning af udvendige vinduesflader. Metoden er skånsom for omgivelserne og reducerer behovet for brug af stiger, lifte og stilladser.

Det giver et bedre arbejdsmiljø og klimaaftryk – og en mindre belastning af medarbejderne.

Jack Kimbork har ydermere  været med til at stifte en ny brancheorganisation for vinduespudsere, for at få synliggjort den særlige faglighed i branchen.

Qwc står for Quality Window Cleaning. Det er nemlig kvalitet, god service, god dialog, fleksibilitet og evnen til at klare selv de mest besværlige opgaver, som Qwc er garanti for.

Vi passer på vores medarbejdere

Det er en selvfølge for os, at vi tager hånd om vores medarbejders trivsel og sikkerhed, og vi overholder naturligvis arbejdsmiljøloven. 

Vinduespudsning er et fysisk krævende håndværk, og vi uddanner vores medarbejdere løbende i teknikker, der forbedrer deres arbejdsstillinger, minimerer arbejdsskader og øger deres komfort.

Vores medarbejdere uddannes i god kundebetjening og den gode dialog. Alle vores medarbejdere har ren straffeattest.

Manden bag QWC, Jack Kimbork fortæller:

”Det der driver mig i vinduespudserfaget, er ønsket om hele tiden at gøre tingene bedre. Udvikle og finde på nye innovative løsninger – med anvendelse af den nyeste viden og teknologi. Især er jeg optaget af, hvordan QWC kan bidrage til at mindske klimabelastning og skabe større bæredygtighed, bl.a. med fokus på FN’s verdensmål 6 og 12”.

QWC ønsker også at påtage sig et socialt ansvar for at inkludere borgere – udenfor eller på kanten af arbejdsmarkedet – ligesom FN’s verdensmål 8 om anstændige job er udmøntet i en overenskomst.

”Jeg bliver simpelthen så glad og varm om hjertet, når vi lykkes med at få en borger på ret køl med fast job og egne tjente penge. Den stolthed, glæde og selvtillid det giver den pågældende, er utrolig motiverende for mig og QWC. Derfor tager vi løbende mod ledige i aktivering og virksomhedspraktik. Fordi vi tror vi kan gøre en forskel og give dem støtte og det afgørende skub mod fast job og selvforsørgelse”.

Vi dækker Storkøbenhavn og opland