Solceller/Solfanger

Vi er specialister i rengøring af solceller og solvarmeanlæg.
Få mest muligt ud af solskinstimerne.

Få renset dine solpaneler professionelt

Når støv, alger og skidt lægger en mikrofilm hen over dit anlæg, bliver effekten reduceret mærkbart. Der er flere vigtige regler at overholde når man skal rense solceller eller solvarmeanlæg, for ikke at skade solpanelerne.

De fleste solcellefabrikanter fraråder brugen af kemi, og anbefaler special rengøringsmidler. Vi benytter udelukkende de helt rigtige midler og tekniske udstyr til at få dine solceller skinnende rene uden kemi og skader. 

Det kan ikke anbefales at gå på solpanelerne. Af den grund anvender vi vores specielle teleskopstænger, som sender ultra-rent vand op gennem slanger til de bløde børster. På den måde undgår vi unødigt slid og risiko for skader.

En eller to gange årligt

Vi anbefaler, at du får renset dine solceller eller solvarmeanlæg i foråret, når den værste pollensæson er over, så du får mest muligt ud af solen i højsæsonen.

Det kan være effektfuldt at rense anlægget to gange årligt, hvis du bor et sted, hvor der for eksempel er meget pollen, mange fugle eller mikropartikler i luften.

Alt efter omstændighederne kan det være en fordel at rense solpanelerne hen over sommeren for at få mest mulig effekt ud af anlægget.

Book os

i Storkøbenhavn og omegn

Vores professionelle vinduespudsere, sætter en ære i deres håndværk, og yder altid den højeste kvalitet, som er vores kendetegn.

Vi yder service i hele Storkøbenhavn og omegn, og vores priser er altid fair.

Nye områder er altid velkomne – kontakt os, hvis du er i tvivl om hvorvidt vi dækker dit nabolag.

Få renset dine solpaneler professionelt

Vi er specialister i rengøring af solceller og solvarmeanlæg og kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af solskinstimerne.

Når støv, alger og skidt lægger en mikrofilm hen over dit anlæg, bliver effekten reduceret mærkbart.

Der er flere vigtige regler at overholde, når man skal rense solceller eller solvarmeanlæg for ikke at skade solpanelerne.

De fleste solcellefabrikanter fraråder brugen af kemi og anbefaler special rengøringsmidler. Vi benytter udelukkende de helt rigtige midler og tekniske udstyr til at få dine solceller skinnende rene uden kemi og skader.