QWC

VI LEVERER ALTID ET FLOT OG PROFESSIONELT RESULTAT

SPECIALISTER I VINDUESPUDSNING

Vi lægger vægt på en høj faglig standard og strækker os altid ekstra for at yde en ekstraordinær god vinduespudsning.

“Vi vender tilbage inden for 10 minutter”

Fremragende

Baseret pa 52 anmeldelser

FOKUS PÅ MILJØET

Hos Qwc har vi udviklet vores eget udstyr for at kunne tilbyde markedets mest miljøvenlige service.

Manden bag Qwc, Jack Kimbork, var den første til at anvende ultra-rent i Danmark. Ultra-rent vand er den reneste metode til at pudse eller vaske vinduer. Ud over miljøhensynet, sikrer det rensede vand rene vinduer uden løbere, kalkstriber og sæbehinder.

Ydermere har vi udviklet et unikt system til professionel udendørs vinduespudsning, der består af en teleskopstang med en rækkevidde på op til 35 meter.

Ofte er der ikke behov for stiger, lifte eller stilladser på grund af den lange rækkevidde. Arbejdsmetoden er hurtigere, belaster ikke underlaget, og transport af lifte undgåes.

BOOK OS

I STORKØBENHAVN OG OMEGN

Vores professionelle vinduespudsere, sætter en ære i deres håndværk, og yder altid den højeste kvalitet, som er vores kendetegn.

Vi yder service i hele Storkøbenhavn og omegn, og vores priser er altid fair.

Nye områder er altid velkomne – kontakt os, hvis du er i tvivl om hvorvidt vi dækker dit nabolag.

VI PASSER PÅ VORES MEDARBEJDERE

Det er en selvfølge for os, at vi tager hånd om vores medarbejders trivsel og sikkerhed, og vi overholder naturligvis arbejdsmiljøloven.

Vinduespudsning er et fysisk krævende håndværk, og vi uddanner vores medarbejdere løbende i teknikker, der forbedrer deres arbejdsstillinger, minimerer arbejdsskader og øger deres komfort.

Vores medarbejdere uddannes i god kundebetjening og den gode dialog. Alle vores medarbejdere har ren straffeattest.

OM OS

MANDEN BAG QWC, JACK KIMBORK FORTÆLLER:

”Det der driver mig i vinduespudserfaget, er ønsket om hele tiden at gøre tingene bedre. Udvikle og finde på nye innovative løsninger – med anvendelse af den nyeste viden og teknologi. Især er jeg optaget af, hvordan QWC kan bidrage til at mindske klimabelastning og skabe større bæredygtighed, bl.a. med fokus på FN’s verdensmål 6 og 12”.

QWC ønsker også at påtage sig et socialt ansvar for at inkludere borgere – udenfor eller på kanten af arbejdsmarkedet – ligesom FN’s verdensmål 8 om anstændige job er udmøntet i en overenskomst.

Vi har et tilbud klar indenfor 15 min